Sygeforsikringen ''danmark'' med ny advarsel: Vedrører alle medlemmer

Foto: Sygeforsikringen ''danmark''
Foto: Sygeforsikringen ''danmark''
For anden gang i denne uge har Sygeforsikringen ''danmark'' udsendt en advarsel.

Mest læste i dag

Det er kun tre dage siden, at Sygeforsikringen ''danmark'' udsendte en advarsel til samtlige af deres kunder, og nu er den gal igen.

Sygeforsikringen har nu for anden gang i denne uge udsendt en advarsel via den populære app 'Mit digitale selvforsvar', og denne gang er det akkurat samme problem, de advarer deres kunder mod.

Ligesom for tre dage siden er der falske mails i omløb, hvorfor det er noget, du skal være særligt opmærksom på.

Grunden til at de nu har udsendt endnu en advarsel skyldes, at der er sendt flere falske mails ud.

Af advarslen fremgår det, at man ikke skal benytte de e-mailadresser og links, der er at finde i disse e-mails. Netop hvordan man skal forholde sig til sådanne mails, kan der læses mere om på Sygeforsikringen Danmarks hjemmeside, hvor der står skrevet fire punkter, som er gode at holde sig til.

  • Klik ALDRIG på links i e-mails og sms'er

Log i stedet ind på sygeforsikring.dk med MitID, så er du bedst sikret mod svindel.

  • Ingen personlige oplysninger i telefonen

Sygeforsikringen "danmark" beder aldrig om bank- eller personoplysninger telefonisk. Du vil altid blive bedt om at logge ind med MitID på sygeforsikring.dk for at foretage ændringer eller opdateringer.

  • Beskyt dine personlige oplysninger

Log altid ind med MitID på sygeforsikring.dk, hvis du vil foretage ændringer i dit medlemskab, vil opdatere dine oplysninger mm.

  • Tjek afsenderen

Åben kun e-mails, hvor du kender afsenderen. E-mails fra "danmark" vil altid være afsendt fra domænet @sygeforsikring.dk. Vær dog opmærksom på, at svindlere kan være kreative med navngivning, og det derfor kan se ud, som om e-mailen er sendt fra @sygeforsikring.dk.

Herunder kan du læse hele advarslen fra Sygeforsikringen "danmark".

"Der bliver sendt flere forskellige falske e-mails ud, hvor afsender ser ud til at være Sygeforsikringen ''danmark''.

Benyt ALDRIG de links, der kan være i disse e-mails. De ligner, men er falske. ''danmark'' beder dig ALTID om at logge ind på sygeforsikring.dk med MitID, hvis vi skal bruge oplysninger fra dig eller har udbetalt tilskud."

Anbefalet til dig