Støv, pap og hår: SuperBrugsen-butik får løftet pegefinger

28/03/2024

Thea Andersen

Foto: Google Maps
En SuperBrugsen i København S har fået en indskærpelse.

Mest læste i dag

Fødevarestyrelsen har i går, onsdag den 27. marts, været forbi SuperBrugsen på Njalsgade 27 i København S efter at have modtaget en anonym henvendelse fra en kunde.

I kølvandet af deres besøg kunne de konkludere, at de ikke var helt tilfredse med synet, de blev mødt af.

Besøget blev nemlig kvitteret med en vandret mund.

Det fremgår af kontrolrapporten, at der var spildte væsker, ansamlinger af støv, rester af pap og mørke plamager i butikken.

'På indersiden af skabet under kaffemaskinen fremstår låger, sider og bund med belægninger af indtørrede spildte væsker. Mælkekøleren i skabet under kaffemaskinen fremstår ligeledes med indtørrede spildte væsker. På bordfladen under kaffemaskinen ses der enkelte steder belægninger af støv og spildt kaffe,' står der blandt andet i rapporten, som fortsætter:

'Forreste kant på indersiden køle- og frostenheder i butiksområdet fremstår på gitteret med belægninger af støv, pap og hår. Bunden af køleenhederne fremstår ligeledes med rester fra pap. Kølerum med mælk fremstår langs hyldekanter med støv og spildte indtørrede væsker. Gulv i kølerum med mælk fremstår enkelte steder med mørke plamager. Gitter på udsugning i kølerum med mælk fremstår med ansamlinger af støv og gitter på udsugning i kølerum ved siden af mælkekøler, fremstår med større ansamlinger af støv på gitteret.'

SuperBrugsen-butikken har siden meldt ud, at man vil have ekstra fokus på rengøringen af kaffemaskinen og få rettet op på de andre fejl.

Ikke desto mindre resulterede det i en indskærpelse. Indskærpelsen medfører to gebyrbelagte, opfølgende kontroller

Anbefalet til dig