Mand begik væbnet røveri i Lidl: Men hvad "tyvekosterne" bestod af, efterlader folk fulde af spørgsmål

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ingen kom til skade under røveriet, men politiet sidder inde med en noget unik sag på hænderne.

Mest læste i dag

Mandag aften i den sydsjællandske by Vordingborg blev forvandlet til en scene fra en actionfilm, da en 50-årig mand forsøgte at stjæle to pakker vafler og et glas Nutella fra den lokale Lidl.

Det skriver TV2 ØST.

Det hele begyndte, da butiksmedarbejderen i Lidl bemærkede den sultne tyv, der forsøgte at snige de dyrebare vafler og Nutella-glasset ud af butikken på Marienbergvej. Men denne Lidl-helt var ikke klar til at lade sliktyven slippe afsted med sit kriminelle bytte.

En konfrontation opstod udenfor butikken, hvor modige medarbejderen forsøgte at tilbageholde den søde tand-tyv. Det var her, situationen tog en dramatisk drejning.

Den 50-årige mand besluttede sig for at trække en foldekniv frem fra ærmet og truede medarbejderen.

Heldigvis forblev ingen sårede, og politiet blev kaldt til stedet klokken 18.22 for at afslutte den hektiske forseelse.

Tyven blev pågrebet og ført til politistationen i Næstved, hvor han nu står overfor konsekvenserne af sit Nutella-nedlæggelsesforsøg.

Sagen er stadig under vurdering, og det er endnu uvist, om den sultne 50-årige skal for en dommer i en heftig retssag eller om han slipper med en mildere straf. Én ting er dog sikker: Nutella er uden tvivl en skatteværdig skat, men det er ikke værd at tage en foldekniv i brug for at sikre sig en smagsprøve.

Anbefalet til dig