Lastbilchaufføren Henrik blev brutalt overfaldet på rasteplads: Gerningsmændene stjal én ting og kørte

Af: Lucas Andreas

|

09/05/2024

Arkivfoto af rasteplads: Google maps
Arkivfoto af rasteplads: Google maps
Henrik har efterfølgende mødtes med en krisepsykolog.

Mest læste i dag

Henrik Bro Sørensen, en 46-årig lastbilchauffør fra Thise, oplevede søndag den 21. april en voldsom og skræmmende hændelse, der brat afbrød hans pause på en rasteplads ved Holbæk.

Hvad der begyndte som et almindeligt halvtimes hvil, udviklede sig med ét til et brutalt overfald, hvor Henrik blev angrebet med et baseballbat.

Det skriver TV Midtvest.

Overfaldet begyndte, da en hvid varevogn uventet holdt ind foran Henriks lastbil. "Jeg nåede ikke at tænke noget, det gik så stærkt. Man tænker slet ikke i sådan en situation, man prøver bare at beskytte sig selv. Det gjorde jeg i hvert fald den dag," fortæller Henrik om den rystende oplevelse.

Overfaldsmændene trak ham ud af hans lastbil, og han blev slået med battet, først i nakken og derefter på lænden.

Mens fysiske skader som blå mærker og en knækket tandprotese var tydelige eftervirkninger, var tyveriet af SD-kortet fra lastbilens dashcam det mest foruroligende element.

Kortet indeholdt optagelser, der kunne have dokumenteret hele hændelsen.

Henrik spekulerer på, at overfaldsmændenes motiv måske har været at skaffe beviser til en tredjepart: "Min tanke er, at de to måske har skullet bevise noget over for nogle andre. Måske skal de optages i en klub eller et eller andet."

Dagen efter overfaldet søgte Henrik hjælp hos en krisepsykolog, hvilket understreger den psykiske belastning sådanne voldelige hændelser kan forårsage. Han har nu været til flere sessioner for at bearbejde traumet.

I tiden efter hændelsen har Midt- og Vestsjællands Politi opfordret eventuelle vidner til at træde frem.

Overfaldet efterlod Henrik med både fysiske og psykiske ar, og han håber nu på retfærdighed gennem retssystemet, mens han fortsat kæmper med at komme sig over den traumatiske oplevelse.

Beskrivelse af gerningsmændende

Beskrivelse af gerningsmænd

A. 35-40 år. Mellemøstligt udseende. 165 centimeter høj, kraftig kropsbygning, sort, kort hår og med skægstubbe. Manden bar kasket og sort dunjakke.

B. 35-40 år. Mellemøstligt udseende. 190-200 centimeter høj, almindelig kropsbygning, brun hudfarve, sort, kort hår og med fipskæg. Manden bar sort dunjakke med noget hvid farve ned langs lynlåsen samt rød/orange bukser.

Vidner, som har bemærket de to beskrevne personer eller den udenlandske varebil, bedes ringe til politiet med oplysninger i sagen på telefon 1-1-4. 

Anbefalet til dig