Har du styr på din lokale Netto, Coop365 mm.? Sådan er åbningstiderne i påskeferien

26/03/2024

Nicolai O. Haugsted

Foto: Shutterstock
Tjek hellere om de har åbent, før du tager afsted på indkøbstur.

Mest læste i dag

Mens de fleste af os forbereder os på en stille og rolig påske med lukkede butikker og hyggelige familiearrangementer, har en række dagligvarebutikker besluttet at gå imod strømmen og holde dørene åbne.

Trods stramme restriktioner fra lukkeloven, der dikterer, at detailhandlen skal holde lukket på helligdage som Skærtorsdag, Langfredag, samt 1. og 2. påskedag, har Coop og deres nye discountkæde, 365discount, fundet smuthuller, der gør det muligt for dem at byde kunderne velkommen indenfor.

Over 700 mindre Coop-butikker har annonceret, at de vil holde åbent gennem hele påskeferien.

Det skriver Avisen.dk.

Dette skridt følges op af Netto samt diverse tankstationer og kiosker, der også planlægger at holde åbent for at servicere den danske befolkning med alt fra dagligvarer til sidste-minuts påskeæg.

Supermarkeder med en årlig omsætning under 43,4 millioner kroner har ifølge lovgivningen mulighed for at holde åbent på helligdage, hvilket betyder, at ca. 300 Dagli' Brugs og landsbyernes lokale Brugsen kan byde kunderne indenfor.

I turist- og sommerhusområder har selv større kæder som Kvickly og SuperBrugsen fået grønt lys til at holde dørene åbne, om end kun få vil benytte sig af denne mulighed.

365discount, Coops nystartede discountkæde, står klar til at imødekomme kundernes behov med mere end 365 butikker fordelt over hele landet. Langt de fleste af disse butikker vil holde åbent gennem påskeferien, sikrende at ingen skal mangle hverken hvedemel til påskebageriet eller chokolade til æggejagten.

Du kan få et overblik over åbningstiderne hos Meny, Coop og Netto her:

Menys åbningstider

Coops åbningstider

Nettos åbningstider

Anbefalet til dig