DMI melder om stort vejrskifte kort inden påske

Foto: Shutterstock
Skærtorsdag melder DMI om 14 grader.

Mest læste i dag

Palmesøndag er over os, Lavtrykket, og her er der - når man kigger op på himlen - ikke meget at råbe hurra for. Masser af skyer og spredte byger vil nemlig dominere dagens vejrbillede.

Med stedvis op til frisk vind og dagtemperaturer på moderate 4 til 8 grader vil det føles køligt, så selvom man især i den vestlige del af landet efterhånden kan få enkelte solstrejf, vil vejret nok mest indbyde til indendørs sysler.

Dog ser det i skrivende stund ud til, at et stort vejrskifte venter kort inden påskens helligdage.

Sådan skriver DMI.

I dagene op til påske vil Danmark opleve en bemærkelsesværdig ændring i vejret, hvor temperaturerne vil stige markant.

Ugens første dag, mandag, vil byde på enkelte byger og en overvejende skyet himmel, der gradvist klarer op til mere solrige perioder.

Temperaturerne vil ligge mellem 3 og 8 grader og være ledsaget af en svag til frisk vind. Natten ind i tirsdag lover tørt og til dels klart vejr med temperaturer, der falder til mellem 4 graders frost og 2 graders varme - afhængigt af hvor i landet, du befinder dig.

Så vender det

Tirsdagen forventes at være overvejende tør med en del solskin; især mod syd, hvor temperaturerne vil variere mellem 5 og 10 grader. Vinden vil være let til frisk fra øst og sydøst.

Onsdag byder på endnu en stigning i temperaturerne, hvor det dog stadig vil være skyer, der dominerer vejrbilledet. Der vil stadig være chancer for sol især mod nord og øst, og dagen forventes at bringe temperaturer mellem 8 og 13 grader med sig.

Skærtorsdag ser vi en yderligere stigning i dagtemperaturerne, som kan ramme 14 grader. Derudover vil både byger og solrige perioder vise sig, mens vinden forbliver moderat fra syd og sydøst.

Langfredag byder på skyet vejr med perioder af regn, men også muligheder for sol, hvilket leder op til en ustadig påske weekend med let stigende temperaturer.

Anbefalet til dig