Biografgængere undrede sig over smagen af deres popkorn: Så blev forestillingen brat standset

Af: Mie M.B

|

04/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Alle der havde spist popkorn blev bedt om at skylle munden grundigt med vand

Mest læste i dag

Biografoplevelsen blev for mange tilskuere brat afbrudt søndag eftermiddag i MovieHouse i Hellerup, da det kom frem, at biografen havde solgt popcorn, der var uegnede til indtagelse. Årsagen? En forvirring mellem salt og et rengøringsmiddel, bekræfter direktøren for MovieHouse Hellerup, Jacob Elkær-Hansen, over for TV 2 Kosmopol. "Det er virkelig en beklagelig fejl, og vi er kede af, at det kunne ske. Vi beklager over for vores gæster," udtaler han.

Da personalet opdagede fejlen, blev alle filmvisninger midlertidigt standset, mens biografen konsulterede Giftlinjen for at få råd om den rette fremgangsmåde.

Biografpersonalet informerede øjeblikkeligt publikum om situationen og anbefalede dem, der havde spist popcorn, at skylle munden grundigt med vand.

Elkær-Hansen forklarer, at fejlen sandsynligvis skyldtes en medarbejder, der ved et uheld forvekslede salt med et rengøringsprodukt, som ikke var blevet placeret korrekt rengøringspersonalet. Der er ingen rapporter om skader.

En person til stede under visningen af ​​'Dune 2' bekræfter over for TV 2 Kosmopol, at filmen blev stoppet efter cirka 30 minutter på grund af situationen. Selvom flere i salen bemærkede den underlige smag af popcorn, oplevede ingen af publikum helbredsmæssige problemer under filmvisningen.

Det samme bekræftes af Elkær-Hansen: "Indtil videre har ingen af vores gæster rapporteret alvorlige problemer, og det er vi naturligvis lettet over. Det var en beklagelig menneskelig fejl," siger han.

Filmvisningerne blev afbrudt omkring kl. 14.40, da fejlen blev opdaget. Direktøren tilføjer, at filmvisningerne er genoptaget, og at gæster, der ikke ønskede at fortsætte efter episoden, har fået refunderet deres billet.

Anbefalet til dig