Annemette Voss bed fra sig: - Det skulle jeg ikke have gjort

Af: Thea Andersen

|

28/12/2023

Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Annemette Voss erkender, at hun har begået en fejl.

Mest læste i dag

Et råd om deling fik Annemette Voss, der blandt andet er kendt fra 'Den store bagedyst' på DR, til at starte en diskussion med en af hendes knap 78.500 følgere på det sociale medie Instagram. En diskussion, som bage-dronningen nu fortryder.

Det fortæller hun i et opslag på sin profil.

"Jeg begik en fejl. At diskutere i min indbakke med en ellers sød følger. Men vedkommende havde overskredet min grænse. Hun havde sendt mig ‘velment’ rådgivning på, hvordan jeg skal dele eller ikke dele indhold her på min Instagram. Bemærk; min," skriver Annemette Voss i et opslag og fortsætter:

"Det er nok det, der kan genere mig allermest i indbakken. Når fremmede mennesker fortæller mig, hvad jeg må snakke om (eller skal undlade at nævne) på en profil, som jeg selv styrer. Så kan det være nok så velment og pakket ind i emojis og ‘jeg-er-ellers-vild-med-dig’, men hallo, det er jo bare i sagens kerne ret grænseoverskridende, at nogen fortæller dig, hvad du må ytre dig om i din egen ‘stue’. Ikke desto mindre var det en fejl. At diskutere med hende. Det skulle jeg ikke have gjort. Det er altid en fejl at synke ned på et niveau, hvor man bliver vred i en grad, hvor man bider fra sig. Det klæ’r ingen."

Hun slutter opslag med at bede sine følgere om selv at lade hende vurdere, hvad der er rigtigt og forkert for hende at dele på det sociale medie.

"Jeg beder ikke om råd, og jeg har ikke bedt om råd tidligere," slutter hun.

I næste måned er det et år siden, at Annemette Voss blev mor til sit fjerde barn - sit andet med ægtefællen Micky Fridthjof.

Derudover har hun sønnerne Hugo-Sander og Ferdinand fra sit tidligere ægteskab med skuespiller og tidligere Vild med dans-deltager Thomas Voss.

Anbefalet til dig